3. februar
kl. 19.00 i Bregninge Kirke

Kyndelmissegudstjeneste

Kyndelmisse kan oversættes med ”lysenes dag”, og i denne her mørke tid har vi brug for at blive mindet om Lyset, og det vil vi blive af både salmer og bibeltekster.

Årets konfirmander vil medvirke – sammen med sognepræsten – i gudstjenesten på forskellig vis. B&U-koret vil også synge for/med os.

Efterfølgende mødes vi i Sognehuset, for efter gammel tradition, at spise pandekager.

2. – 3. marts
i Sognehuset
Kaldredvej 22

Minikonfirmandweekend

Minikonfirmandweekend for 3. klasse på Højbo, Firhøjskolen og Bregninge-Bjergsted Friskole.
Lørdag kl. 9.00 – 15.00:
• Vi skal synge, høre historie, være kreative, spise og lege. Vi sørger for frokosten.
Søndag kl. 13.00 – 15.00:
• Vi vil fejre fastelavnsgudstjeneste sammen i Bregninge Kirke kl. 14.00.

Tilmelding senest den 17. februar til enten Henrik (hego@km.dk, 5926 8104) – eller Christina (csm@km.dk, 5929 1150)

3. marts
kl. 14.00 i Bregninge Kirke

Fastelavns-familiegudstjeneste

Efterfølgende tøndeslagning og ”hygge” i Sognehuset.
Minikonfirmanderne fra
Føllenslev-Særslev og Bregninge-Bjergsted-Alleshave medvirker ved gudstjenesten

24. marts
kl. 15.00 i Bregninge Kirke

Velgørenhedskoncert

Til fordel for pastorates hjælpekasse afholder Heidi Montan og B&U-koret en koncert.

Man er meget velkommen til at lægge i Kirkebøssen eller overføre via Mobilepay.