Gå en tur på påskestien – og oplev påsken dag for dag

Gå en tur på påskestien

ved Bregninge eller Bjergsted kirke

At denne Påske bliver anderledes er sikkert og vist. Kirkerne er lukket og vi kan ikke mødes som vi plejer til gudstjenester.

Men det er jo ikke ensbetydende med at vi ikke kan være kirke og at vi ikke kan fejre Påsken. Vi er ”kirke – sammen – hver for sig” og vi fejrer den sammen – hver for sig.

Eksperterne siger at det er godt at opholde sig udenfor, så hermed en anledning til at gøre netop det: Gå en tur omkring Bregninge eller Bjergsted kirke. Her finder du en Påske-sti. Følg skiltene, brug QR-koderne, snak sammen og mærk efter.

Har du spg. eller ting du gerne vil drøfte så tøv ikke med at kontakte mig på 5929 1150, eller csm@km.dk eller på Facebook: Bregninge-Bjergsted-Alleshave Kirker. Her finder du for resten også en masse andet godt.