Information fra menighedsrådet

Så er det tid for en lille bulletin her i forårets og sommerens varme. Vi håber, at I alle nyder det gode vejr, som vi bliver forkælet med. Det er jo dejligt med de gode vitaminer, solen beriger os med, og selvom nogle måske mener, at det er for varmt, så må vi krybe i skyggen og tage lidt koldt at drikke. Vi kan kun håbe, at vejret også vil være med os, når børnene får skoleferie og nogle af os måske skal på ferie ved skov og strand. Og skal man være hjemme, så husk på de dejlige steder vi kan benytte os af: grusgravene med søer og vandrestier, skovene omkring os og ikke mindst Vester Lyng, der lokker med svalende bølger. Dog en lille advarsel – lad være med at tænde bål og hvis I laver grillmad på stranden , så tag engangsgrillen med jer, når I går hjem.

Med hensyn til vores arbejde i Menighedsrådet, så er der lavet budgetter for 2019, og arbejdet efter kirkesyn i det tidlige forår er i gang. Der bliver repareret og malet og plantet rundt om vores kirker og på kirkegårdene og i Sognehuset ….. LÆS MERE.

Sorggruppe i Provstiet

I samarbejde med Menighedsplejen i Kalundborg Provsti har vi startet sorggruppe i Raklev Sognehus.

Der er åben for tilmelding. Henvendelse skal ske til Lise Madsen på mail:
lise.madsen@ka-net.dk tlf. 2148 5274
Eller Dorthe Buch Hansen på mail:
dorthebuchhansen@gmail.com tlf. 3064 5416